Huis laten bouwen

Wilt u uw huis volledig naar uw wens laten bouwen? En bent u op zoek naar maatwerk? Wij bieden u de mogelijkheid om samen met u te bouwen aan uw droomhuis! De mogelijkheden zijn oneindig.

Laat uw ideale huis bouwen door Roseboom Totaalbouw

Wij bouwen samen met u aan uw droomhuis. Heeft u een ontwerp? Wij maken er werkelijkheid van. In nauwe samenwerking met uw architect en uzelf realiseren wij al uw plannen. Contact met de opdrachtgever staat bij ons namelijk erg hoog in het vaandel. Van de allereerste voorbereidingen tot aan de uiteindelijke oplevering van het project luisteren wij aandachtig naar uw wensen. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat op deze manier betaalbare projecten van hoge kwaliteit worden gerealiseerd, die ook nog eens aansluiten op uw wensen.

Ervaring en vakmanschap

De bouw van uw droomhuis kunt u uitstekend overlaten aan ons ervaren personeel vol vakmanschap. Juist onze ervaring in de veel verschillende soorten woningen maakt ons zo speciaal. Onze werknemers beschikken over een flinke dosis ervaring in combinatie met de juiste diploma’s. Zo zal u in het bouwproces volledig ontzorgd worden. Geen half werk en luisteren naar uw wensen, dat is waar wij voor staan.

Roseboom Totaalbouw bouwt veel verschillende type huizen. Bent u op zoek naar een landelijk huis, klassiek, of juist modern? Wij bouwen het allemaal. Van rieten tot platte daken en van wit gestuukt tot ouderwets gemetseld. Werp een blik op onze projectpagina en u zult een grote variatie vinden in afgeronde projecten. Voor elk van deze type woningen beschikken wij over het nodige apparatuur en gereedschap. Ook onze werknemers weten in elk van de situaties precies wat er van hen verwacht wordt. Van alle markten thuis, zo worden wij graag omschreven.

Wij geven u graag over al onze mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvende offerte. Daarnaast kunt u ons ook altijd bellen of mailen.